Un incident șocant a avut loc astăzi la stația de metrou Unirii 1, unde un cetățean a rămas întins pe caldarâm, fără ca nimeni să intervină, ore în șir. Omului i s-a făcut rău în jurul orei 14.00 și nu s-a mai putut ține pe picioare. Din păcate nimeni nu a dorit să îl ajute. Oamenii din stație preferă să îl ignore și trec pe lângă el de parcă nu ar exista.

La un moment dat o femeie se apropie de el și îl întreabă dacă îi este rău. Acesta a răspuns că da.

În cele din urmă, bărbatul a primit primul ajutor de la angajații Metrorex, care au venit la fața locului, iar ulterior un echipaj SMURD i-a acordat asistență medicală.

 

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro