Marele actor Bruce Willis (65 de ani) a intrat într-o farmacie fără a purta mască de protecție. Farmacistul însă nu a tolerat această scăpare și i-a atras atenția să poarte mască sau să părăsească incinta.

Bruce Willis, cu o expresie nemulțumită, a preferat să plece fără să cumpere nimic.

Imaginile au fost făcute publice iar publicul l-a catalogat drept Covidiot pe Bruce Willis. Acesta a declarat: "A fost o eroare de judecată. Rămâneţi în siguranţă şi haideţi să continuăm să purtăm masca."

California, locul în care a avut loc incidentul, este foarte afectată de pandemie, având peste 30.000 de decese din cauza Coronavirus.

 

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro