Incident șocant într-un cunoscut mall din Sectorul 6 al capitalei. Un individ a dat buzna la întâmplare, peste o femeie, în toaleta publică a centrului comercial. 
 
Bărbatul a încercat să o dezbrace cu forța și să o abuzeze. Victima de 45 de ani, a avut noroc cu femeia de serviciu, care a apărut la momentul potrivit și l-a lovit pe agresor cu mătura, până ce acesta a renunțat la gândurile necurate. Tot femeia de serviciu a alertat rapid paza și autoritățile.
 
Bărbatul a fost arestat de polițiști și s-a constatat că era drogat.
 
„Bărbatul a fost identificat, audiat, iar  urma cercetărilor, cel în cauză a fost reținut și prezentat magistraților”, precizează Poliția București, într-un comunicat de presă.
 
Agresorul este în vârstă de 35 de ani, se afla sub influența substanțelor interzise și este suspectat că ar fi furat mai multe produse din același centrul comercial în urmă cu patru zile.
 
Iată filmarea înregistrată pe camerele de supraveghere din centrul comercial:

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro