Frumoasa Mădălina Ghenea rămâne, la 33 de ani, cea mai cunoscută româncă din showbiz, măcar prin impresionantele ei conexiuni amoroase la nivel internațional.

Lista partenerilor ei este incredibilă: actorii Leonardo DiCaprio(2011),  Adrien Brody (2011), Gerard Butler (2012-2013) și Michael Fassbender (2014), pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton (2015), designerul Philipp Pleine (2016) sau Leonardo Del Vecchio, fiul fondatorului companiei Luxottica, specializată în producerea și comerțul cu ochelari (vara lui 2020).

Singurii români de pe listă sunt omul de afaceri Dragoș Săvulescu, fost acționar la Dinamo, și Matei Stratan, fiul unui om de afaceri cu o avere estimată la 300 milioane de euro, cu care olteanca are și o fetiță, dar de care s-a despărțit după ce a descoperit că acesta o înșela cu o pianistă.

Ultima cucerire a Mădălinei Ghenea este, însă, tânărul fotbalist Nicola Zaniolo, de la AS Roma, care are doar 21 de ani (Ghenea are 33!). Cei doi au început să posteze pe Instagram fotografii identice, iar principalele ziare de sport din Italia au confirmat deja relația. Mai mult, Zaniolo a anunțat că s-a despărțit de iubita sa oficială, Sara Scaperotta...

 
Mirel Bădoi

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro