Recent condamnat la 7 ani de închisoare pentru rolul său în retrocedarea ilegală a Fermei Regale de la Băneasa către Paul Lambrino (falsul „prinț”), soldată cu o fraudă de 135 milioane de euro, miliardarul Remus Truică, influentul fost șef de cabinet al lui Adrian Năstase, a avut o viață amoroasă tumultuoasă.

Truică, fost amant al interpretei Ana-Maria Ferenț (care susținea că nu știa că acesta era însurat, iar soția lui era însărcinată!), a fost căsătorit cu Irina, cu care are două fete dar de care a divorțat în 2011 pentru renumita cântăreață Patricia Kaas.

A cunoscut-o și pe Melania Trump, împreună cu care a petrecut cândva câteva ore „pe malul oceanului”, „la o cafea”. Iubita sa actuală se numește Diana. Truică, care și-a vândut acțiunile de la o firmă de IT cu două decenii în urmă, dar după aceea a fost implicat numai în afaceri falimentare (inclusiv cu Dan Chișu), deține o avere impresionantă, de proveniență greu de explicat: mai multe reședințe în București și la Snagov, imobile de lux la Monte Carlo și în insula caraibeană Saint Martin, o colecție de mașini scumpe, un yacht valorând 7 milioane de euro etc.

Truică (50 ani) a cunoscut-o pe Patricia Kaas (54 ani) la o zi a sa de naștere, când cântăreața a susținut un recital pentru care a fost plătită cu 80.000 de euro. Evenimentul a avut loc în anul 2010 în palatul luxos de la Snagov (construit pe un teren de care Truică a făcut rost într-un context controversat, scandal pentru care a și fost demis de fostul premier Adrian Năstase).

Într-o carte autobiografică, Patricia elogiază virilitatea mioritică a amantului său și descrie relația în termeni fără echivoc; „Amantul meu a devenit preocuparea mea cotidiană, îmi făcea toate voile. Nu mai vedeam decât genele lui lungi, pielea lui mată și surâsul irezistibil. Făcea dragoste de minune. E un amant desăvârșit. Eram inseparabili (…) Călătoriile noastre clandestine ne poartă la Londra, Monaco. Saint-Tropez ne primește cu bratele deschise. Dar impresia amară e că nu sunt decât un trofeu. Eu sunt celebră, el e bogat”.

Truică a divorțat de soția lui și a vrut să se însoare cu Patricia Kaas, dar i-a pus condiția ca aceasta să renunțe la cariera ei muzicală. Patriciei i s-a părut ceva inacceptabil și, până la urmă, s-au despărțit. Greu de crezut că ea va veni acum cu chifteluțe la pușcărie!Silviu Leahu

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro