Bărbatul de 34 de ani, din Botoșani, a fost astăzi urmărit de Poliţie, împuşcat şi ucis. Momentul a fost filmat de o cameră de bord a unei autospeciale a Poliţiei. Pe filmare se poate observa cum bărbatul conduce haotic, depăşeşte riscant, iar la final, după ce este împuşcat, pierde controlul maşinii.

Polițiștii l-au ucis trăgând 17 focuri de armă.

"La data de 17 decembrie a.c., un echipaj de poliție de pe raza orașului Flămânzi a fost sesizat de polițiști din cadrul IPJ Iași despre faptul că se află în urmărirea unui autoturism, al cărui conducător auto nu a oprit la semnalele acestora si exista posibilitatea să se afle sub influența băuturilor alcoolice, reprezentând astfel un pericol pentru traficul rutier. 

Trei echipaje de poliție aflate în teren, pe raza orașului Flămânzi, au încercat interceptarea autoturismului în trafic, însă conducătorul auto a intenționat să intre în coliziume cu autospecialele, impactul fiind evitat în ultima clipă de către polițiști. 

S-a procedat la urmărirea acestuia, fiind executate focuri de avertisment în plan vertical și ulterior înspre pneurile autoturismului. 

Ca urmare a executării focurilor de armă, conducătorul auto a fost rănit, iar autoturismul a părăsit partea carosabilă intrând într-un șanț, de marginea drumului. 

Polițiștii au acordat conducătorului îngrijiri medicale, solicitând, totodată,  intervenția unei ambulanțe la fața locului. Cercetările vor fi preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani", se arată într-o informare a IPJ Botoşani.Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro