1. Până la urmă, cum se transmite virusul? De ce unii bebeluși cu mame infectate se nasc și ei cu Covid-19? De ce copiii nu sunt, în general, afectați?
2. Este o creație de laborator? Mai crede cineva povestea cu liliacul dintr-o piață? S-a lucrat cumva pe secvențele genetice ale virusului? A scăpat din greșeală sau este un experiment scăpat de sub control? Are funcție de control selectiv al populației?
3. Pe cine și cum protejează masca? Cât rezistă virusul pe diferite suprafețe? Se transmite și la animale?
4. Care e numărul real al victimelor? Cum e posibil ca România să aibă de patru ori mai multe decese decât China???
5. Care e raportul dintre morții de Covid, cei de afecțiuni grave care au luat și Covid și cei care au luat infecții nosocomiale în spitale?
6. Când s-a declanșat pandemia, de fapt și unde? De ce Organizația Mondială a Sănătății continua să susțină la începutul lui ianuarie 2020 că nu este posibilă contaminarea de la om la om?
7. De ce unele personaje importante din elita mondială (Prințul Charles, Albert de Monaco, Donald Trump etc.) s-au vindecat și și-au reluat activitatea incredibil de repede?
8. Există o similitudine cu alte pandemii, precum „gripa spaniolă”, „gripa porcină” etc. sau e vorba de cu totul altceva?
9. Există vreo legătură cu HIV/SIDA, câtă vreme tot sistemul imunitar este afectat, până la urmă? Este o legătură de laborator sau doar o coincidență pe care doar teoriile conspirației o pot specula aberant?
10. Cum se ajunge, de fapt, la stoparea pandemiei: prin imunitatea „de turmă”, prin vaccinuri, printr-o combinație a acestor doi factori sau... printr-un carusel de decizii politice?
11. Cum se pot afla efectele secundare ale vaccinurilor? De cât timp ar fi nevoie pentru asta în realitate: un an, trei ani, șase ani, zece ani?!? Cine a lucrat la dezvoltarea virusului a lucrat în paralel și la crearea unui vaccin???
12. De ce unele vaccinuri sunt concepute prin intervenția asupra ARN? 
13. E adevărat că dacă ar primi o tigaie gratis 95% dintre români ar accepta pe loc să fie vaccinați?

 
Silviu Leahu

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro