Un nou monolit a apărut în mod misterios, de data aceasta chiar pe plaja de la Vadu, din România. Apariția continuă un șir de alte astfel de apariții misterioase, în deşertul din Utah, apoi undeva în Piatra Neamţ, apoi în California şi în Columbia.

Monolitul este tot din inox și nu se știe cum a apărut acolo, însă oamenii se așteptă să dispară fără nici o explicație, la fel cum s-a întâmplat și cu celelalte. 

Pentru că zvonul legat de o acțiune a extraterestrilor a luat amploare, autoritățile au explicat că este exclus ca aceste obiecte să fie ,,plantate" de ființe extraterestre. Una dintre motivații: omul are tehnologia necesară de a identifica și cel mai mic obiect care ar pătrunde în atmosferă. În plus, inoxul este un material tehnologic folosit pe scară largă de om.

La Vadu, așa zișii ,,extratereștrii" au lăsat urme de roți în nisip. 

Încă nu se știe clar cine a organizat aceste apariții și în ce scop, dar cu siguranța este vorba de ,,mâna omului".

Monolitul de la VaduMonolitul de la Piatra NeamtMonolitul de la UtahMonolitul din California
Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro