Grupul de Comunicare Strategică a comunicat cifrele în privința situației pandemiei de Coronavirus pentru Duminică, 29 noiembrie. Iată situația înregistrată în ultimele 24 de ore. 

Cifrele sunt alarmante pentru o zi de Duminică. În ciuda numărului mai mic de teste efectuate, situația la ATI dar și numărul de decese zilnice sunt în continuare îngrijorătoare!

Duminică 29 noiembrie, se înregistrează 1250 pacienți la ATI!
886 cazuri noi în București
5554 cazuri noi din 16225 teste, efectuate în ultimele 24 de ore.
1250 persoane internate la ATI. 
148 noi decese în ultimele 24 de ore.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro