Vremea ne face o surpriză anul acesta. Vom avea parte devreme de prima ninsoare. Meteorologii au anunțat astăzi că de România se apropie un val polar și că șansele ca Luni, de Sfântul Andrei, să ne bucurăm de o primă ninsoare în capitală, sunt foarte mari.

Nopțile și diminețile sunt friguroase în majoritatea zonelor țării. Alina Șerban, meteorolog ANM, este cea care a anunțat astăzi că prima ninsoare este așteptată să cadă în București Luni. ”Vor fi precipitații în transformare deoarece masă de aer este rece și foarte rece”, a spus ea.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro