Cristian Tudor Popescu, aflat în această seara în studio la televiziunea Digi 24, a mărturisit în direct că dorește să se ofere voluntar pentru a fi vaccinat cu vaccinul anti-Covid. Jurnalistul a menționat că este dispus ca vaccinarea să fie făcută în direct la TV.

De asemenea, se ooferă să îi fie monitorizate public toate reacțiile la vaccin și să apară periodic în fața telespectatorilor pentru a povesti cum se simte.

Rămâne de văzut dacă propunerea lui Cristian Tudor Popescu va fi concretizată.

Sursa foto: Republica.ro

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro