Un incident deosebit de grav a avut loc astăzi pe Șoseaua Viilor. Un bărbat a tras cu pistolul spre tramvaiul de pe linia 7, care circula cu pasageri. Geamurile tramvaiului au fost sparte și numai norocul a făcut ca nici un pasager să nu fie rănit.

''În jurul orei 10:10, un tramvai din linia 7 care se deplasa pe Șos. Viilor, pe sensul către Șos. Progresului, a fost implicat într-un incident provocat de un cetățean aflat pe trotuar.
Din primele informații, reiese că acesta a tras cu pistolul în geamurile vehiculului.
Nu au fost călători accidentați sau răniți.
Poliția este la fața locului pentru cercetări.
Între orele 10:10-10:40, circulația tramvaielor din liniile 7, 10, 11, 25 și 47 a fost blocată'', se arată în comunicatul transmis de STB.

Ancheta în cazul incidentului de pe Șoseaua Viilor a fost preluată de Secția 18 Poliție, cu sprijinul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase.
Diametrul găurii este de 11 cm, obiectul a strapuns ambele geamuri ale tramvaiului, intrând pe o parte și ieșind pe alta.

Din fericire, în tramvai se aflau doar două femei și nici una dintre ele nu a fost rănită.

tramvai impuscaturitramvai impuscaturi

Sursă foto: Antena3

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro