Derapaj revoltător al Profesoarei de Limba și Literatura Română de la Colegiul "Liviu Rebreanu", din Bistrița. Doamna le-a explicat elevilor lecția în timpul orelor desfășurate online utilizând un limbaj vulgar, inadmisibil mai ales pentru un cadru didactic.

Elevii au fost uluiți când profesoara le-a explicat intriga basmului "Fata de împărat și fiul văduvei", oferind o adaptare vulgară a poveștii.

"Este relaţia de iubire, mă…! Este între o fată de domnitor, fata preşedintelui, se f*** cu unu care vinde baraboi în piaţă", spune profesoara.

După ce imaginile au devenit virale, Directorul Colegiului Naţional "Liviu Rebreanu", Gălăţan Susana, a declarat, pentru adevarul.ro, că la nivelul instituţiei de învăţământ "s-a constituit Comisia de Cercetare Disciplinară care o să analizeze atitudinea, tonul şi ce s-a întâmplat acolo".

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro