Fotbalistul Diego Maradona s-a stins astăzi la doar 60 de ani, se pare în urma unui stop cardio-respirator, anunță presa argentiniană. Diego Armando Maradona fusese supus unei operații pe creier, în urmă cu două săptămâni, când fanii l-au condus spre spital în aplauze, iar medicii au anunțat atunci că aceasta s-a încheiat cu succes.

Maradona lupta împotriva dependenței de cocaină și alcool și suferea de depresie și insomnie. Pentru a face față situației, începuse recent un program de fitness și slăbise deja semnificativ.

diego maradona

 

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro