Reputatul doctor blăjean Mircea Frențiu a participat astăzi la o emisiune în direct la televiziunea de știri Antena 3, prezentată de Berta Popescu. Prezentatoarea l-a întrebat pe medic despre vaccinul anti-Covid 19 care urmează să sosească în România.

Medicul a insistat ca prospectul vaccinului să fie pus la dispoziția populației precizând de asemenea că are informații certe că acest vaccin conține celule umane provenite de la fetuși.

Medicul a mai spus că fiecare trebuie să decidă dacă se vaccinează sau nu, dar decizia să fie luată în cunoștință de cauză și a îndemnat autoritățile să spună exact ce conține vaccinul.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro