Grupul de Comunicare Strategică a comunicat cifrele în privința situației pandemiei de Coronavirus pentru Duminică 22 noiembrie. Iată situația înregistrată în ultimele 24 de ore. 

Val de localități în carantină: Otopeni, Popeşti-Leordeni, Mogoşoaia, Corbeanca, Dobroeşti şi Măgurele - în CARANTINĂ de Sâmbătă! Situaţie specială la Timişoara, acolo unde rata de infectare cu coronavirus a ajuns la 7,72 vineri, şi nu a intrat în carantină, în schimb măsura s-a aplicat în Lugoj, unde incidenţa era de 6,85.

În ultimele zile bilanțul zilnic a fost comunicat cu intârzieri care au ajuns până la 60 de minute, iar astăzi comunicarea s-a făcut cu 50 de minute întârziere!

Duminică 22 noiembrie, se înregistrează 1174 pacienți la ATI!

5837 cazuri noi din 20.790 au fost efectuate în ultimele 24 de ore, 13.258 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 7.532 la cerere.
881 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.
1174 persoane internate la ATI. 
131 noi decese în ultimele 24 de ore. 
Bucuresti ... de cazuri noi în ultimele 24 de ore!

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro