Un nou incendiu intraspitalicesc s-a produs astăzi, în una dintre toaletele spitalului CFR din Cluj, care deservea mai multe saloane. Din fericire, de data aceasta pacienții au fost evacuați la timp și nimeni nu a fost rănit, transmite Realitatea Plus.

Incendiul a pornit, se pare, de la un scurtcircuit la instalația electrică. Incendiul s-a produs pe Secţia Interne, unde erau 11 persoane, atât pacienți, cât și cadre medicale.

Pompierii au intervenit prompt cu cinci autospeciale și au reușit să stingă focul înainte ca incendiul să se extindă. Pacienții nu vor reveni în saloanele afectate înainte ca acestea să fie curățate și aerisite.

Sursa foto Realitatea Plus

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro