Grupul de Comunicare Strategică a comunicat cifrele în privința situației pandemiei de Coronavirus pentru Sâmbătă 21 noiembrie. Iată situația înregistrată în ultimele 24 de ore. 

Val de localități care intră de astăzi în carantină: Otopeni, Popeşti-Leordeni, Mogoşoaia, Corbeanca, Dobroeşti şi Măgurele - în CARANTINĂ de Sâmbătă! Situaţie specială la Timişoara, acolo unde rata de infectare cu coronavirus a ajuns la 7,72 vineri, şi nu a intrat în carantină, în schimb măsura s-a aplicat în Lugoj, unde incidenţa era de 6,85.

În ultimele zile bilanțul zilnic a fost comunicat cu intârzieri care au ajuns până la 60 de minute, iar astăzi comunicarea s-a făcut cu 50 de minute întârziere!

Sâmbătă 21 noiembrie, se înregistrează 1132 pacienți la ATI!

9685 cazuri noi din 33221 teste efectuate în ultimele 24 de ore, 20.387 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 12.834 la cerere. 
1362 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.
1132 persoane internate la ATI. 
160 noi decese în ultimele 24 de ore. 

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro