Managerul Spitalului de Boli Infecţioase Iaşi, Carmen Dorobăţ, a fost condamnată astăzi definitiv la 3 ani de închisoare, cu suspendare, pentru luare de mită! La fel și soțul său, Gheorghe Dorobăţ. Dorobăț a fost condamnat în primă instanţă, tot cu suspendare, la 2 ani şi 3 luni de închisoare. Pedepsele din prima instanță au fost menţinută. Ca și doamna Dorobăț, care nu mai are voie să predea timp de 5 ani, nici domnului Dorobăț nu îi mai este permis să fie profesor. În plus, lui Gheorghe Dorobăţ i se interzice şi exercitarea unei funcţii publice.

Soții Dorobăț au fost condamnaţi pentru luare de mită, într-un dosar trimis în judecată de DNA Iaşi. Flagrantul a avut loc la începutul anului 2015. Carmen Dorobăţ a fost acuzată că ar fi luat bani de la studenţi pentru promovarea examenelor.

„Am luat act de decizia justiției, sigur cu tristețe. Cu aceeași sinceritate voi sta la dispoziția pacienților ca și până acum, cu aceeași implicare în momentele acestea de pandemie”, a transmis Carmen Dorobăţ, potrivit Mediafax.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro