Locuitorii Constanței au năvălit în magazine. Oamenii se îmbulzesc să facă provizii, având în vedere că începând cu ora 20.00 Constanța va intra în carantină. Deși autoritățile i-au asigurat că nu este nevoie să își cumpere provizii, oamenii nu au încredere în comunicările oficiale.

Majoritatea persoanelor care au ieșit la cumpărături și au golit rafturile fac parte din categoriile de risc, respectiv pensionari. Aceștia se tem că piețele vor fi închise și că vor rămâne fără hrană în timpul carantinei.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro