Grupul de Comunicare Strategică a comunicat cifrele în privința situației pandemiei de Coronavirus pentru Joi 19 noiembrie. Iată situația înregistrată în ultimele 24 de ore. 

În ultima perioadă, zilnic fără excepție, Grupul de Comunicare Strategică a întârziat între 5 si 60 de minute comunicarea situație care trebuie dată publicității la ora 13.00! Întârzierea de azi a depășit 30 minute.

Localitățile Berceni și Clinceni dar și orașul Constanța, vor intra în carantină.

Joi 19 noiembrie, se înregistrează 1131 pacienți la ATI!

10108 cazuri noi din aproximativ 37.000 teste efectuate în ultimele 24 de ore. 
1131 persoane internate la ATI. 
167 noi decese în ultimele 24 de ore. 

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro