În plină pandemie, cu un sistem de sănătate în colaps, o dansatoare care apare în videoclipurile maneliştilor a ajuns să lucreze ca Inspector la Direcţia de Sănătate Publică!

Angajările s-au făcut fără concurs în această perioadă de stare de alertă, cauzată de pandemia de coronavirus. 

Iată cum a fost posibil:

Pe 6 noiembrie, DSP - Direcția de Sănătate Publică (DSP) a postat un anunț de angajare fără concurs, pe perioadă determinată pentru mai mulţi medici și un post de Inspector iar apoi ,,a fost ales cine trebuie", potrivit national.ro.

Dansatoarea Emy, aleasă dintre 11 candidați

Interviul a avut loc în 13 noiembrie. S-a prezentat şi dansatoarea Emy - Maria Emylia Florescu, care i-a înfrânt pe ceilalţi 10 contracandidați şi a obținut un punctaj extrem de bun, de 93,33!

Salariul dansatoarei Emy va fi de 5416 lei + spor!

Pentru postul de Inspector de specialitate s-a cerut diplomă de licență în domeniul economic, juridic sau tehnic, iar Maria Emylia Florescu are studii în management turistic, însă experiența profesională este de actor, iar aptitudinile sunt de actorie, solist vocal și dans. 

Un inspector de specialitate debutant de la DSP are un salariu de 5.416 lei, iar la aceste venituri se adaugă și un spor de 30% pe care guvernul l-a instituit pe perioada stării de alertă. sursa: Antena 3


dansatoare manelisti maria emylia florescu angajata dsp 684503


dansatoare manelisti maria emylia florescu angajata dsp 684500


dansatoare manelisti maria emylia florescu angajata dsp 684499

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro