Monica Pop, Managerul Spitalului de Oftalmologie din Capitală, și-a exprimat public îngrijorarea despre vaccinul anti-COVID-19: „Poate avea un impact genetic. Nimeni nu ştie ce efecte secundare poate avea şi dacă sunt catastrofale”. 

Medicul a explicat, la postul România TV, că doctorii sunt reticenţi în privinţa vaccinului împotriva noului coronavirus deoarece e făcut "prea repede" şi nimeni nu ştie dacă are efecte secundare care pot fi "catastrofale".

Monica Pop: „E foarte normal ca populația medicală să fie reticientă pentru că nimeni nu vrea un vaccin care este făcut foarte repede și care nu a făcut proba timpului. Nu știe nimeni ce efecte secundare poate avea peste 2 ani și dacă acestea sunt catastrofale”, a declarat medicul Monica Pop.

„Un astfel de vaccin poate avea un impact genetic și nu poți cunoaște ce se poate întâmpla peste un timp. E foarte normal așa. În ceea ce privește această circulară, eu sper din tot sufletul meu că e dată pentru a şti numărul persoanelor care vor să se vaccineze, în niciun caz pentru a impune acest lucru și pentru a șantaja populația cu locul de muncă”, a mai precizat Monica Pop, cu referire la circulara emisă de autorități, pentru începerea vaccinării în masă.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro