Momentul în care Cristina Joia a fost agresată violent în supermarket a fost surprins de camerele de supraveghere. Femeia care a agresat-o pe designerul Cristina Joia a fost plasată în arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Agresoarea a fost iritată de faptul că vedeta i-a reproșat că a parcat mașina pe trecerea de pietoni și în plus, chiar a blocat accesul în magazin. A urmărit-o în interiorul supermarket-ului și a lovit-o cu pumnul în față.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro