Un jaf a avut loc azi de dimineață o sucursală bancară din sectorul 2 al Capitalei, mai exact pe Ștefan cel Mare. Un bărbat a amenințat casiera cu ajutorul unui bilețel. Casiera i-a dat banii și bărbatul a reușit să se facă nevăzut cu suma de 10.000 lei.

Totul s-a petrecut la ora 10 dimineața și din fericire nu era nici un alt client în bancă. Nici o persoană nu a fost rănită. Bărbatul a reușit să fugă înainte de declanșarea sistemului de alertare prin acționarea butonului de panică.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro