Duminică, la înmormântarea mitropolitului Bisericii Ortodoxe Sârbe din Muntenegru, Amfilohie Radovic, decedat de COVID, sicriul a rămas deschis și mii de oameni au sărutat mortul. 

Mitropolitul, decedat din cauza Coronavirus, spunea că pelerinajele sunt "vaccinul lui Dumnezeu".

Sicriul cu trupul prelatului a fost deschis, în ciuda avertismentelor și interdicțiilor autorităților și medicilor, în prezenţa a mii de oameni, iar credincioşii l-au pupat, chiar dacă preotul a murit infectat cu Coronavirus. Înmormântarea a avut loc la Catedrala "Învierea Domnului" din Podgorița. Mii de oameni au participat la funeralii și nu au respectat nicio regulă de pandemie.

mitropolit covid

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro