O filmare revoltătoare a fost publicată de o pacientă internată la Institutul Matei Balș. Femeia afirmă că sunt lăsați singuri în saloane, iar personalul nu asigură nici măcar condițiile de igienă.

În filmare apare o pacientă în vârstă, care a murdărit salonul și toaleta. Spre disperarea celor internați acolo, nu se vede picior de personal medical, iar oamenii au fost abandonați în mizeria de nedescris din salon. 

Pacienta care filmează cere ajutor cu disperare.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro