Grupul de Comunicare Strategică a comunicat cifrele în privința situației pandemiei de Coronavirus pentru Marți, 27 octombrie. Iată situația înregistrată în ultimele 24 de ore. 

Marți 27 octombrie au fost înregistrate 4724 de cazuri noi de Coronavirus, în ultimele 24 de ore, din 31828 teste.  Au avut loc și 104 de noi decese, a anunţat Grupul de Comunicare Strategică. 

În București 623 de cazuri noi!

4724 cazuri noi din 31828 teste
824 persoane internate la ATI 
104 noi decese

Până astăzi, 6574 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro