Grupul de Comunicare Strategică a comunicat cifrele în privința situației pandemiei de Coronavirus pentru Luni, 26 octombrie. Iată situația înregistrată în ultimele 24 de ore. 

Anunț important făcut de premierul Ludovic Orban! Mai multe spitale din București vor deveni spitale unități Covid.

Luni 26 octombrie au fost înregistrate 2.844 de cazuri noi de Coronavirus, în ultimele 24 de ore, din 8709 teste.  Au avut loc și 79 de noi decese, a anunţat Grupul de Comunicare Strategică. 

În București 520 de cazuri noi!

2844 cazuri noi din 8709 teste
823 persoane internate la ATI 
79 noi decese

Până astăzi, 6470 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

vaccine 4932430 340

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro