Astăzi la primele ore ale dimineții, o puternică explozie s-a produs într-un bloc de pe Aleea Podul Giurgiului. Persoana care se afla în apartamentul în care s-a produs deflagrația a murit, 18 persoane au fost evacuate de pompieri, iar 30 au ieșit singure din bloc, anunţă Mediafax.

Potrivit ISU București-Ilfov, incidentul a fost urmat de incendiu și s-a produs la etajul 7. Proprietarul apartamentului a fost găsit decedat, iar fumul rezultat din incendiu a pătruns în apartamentele vecine.

Un bărbat cu probleme locomotorii a fost expus la fum și a fost transportat la spital. La fața locului intervin patru autospeciale de stingere și SMURD. Din primele date ale pompierilor, șapte apartamente prezintă avarii.

explozie intr un bloc din bucuresti un mort si mai multi raniti zeci de locatari evacuati 681635

explozie intr un bloc din bucuresti un mort si mai multi raniti zeci de locatari evacuati 681634

explozie intr un bloc din bucuresti un mort si mai multi raniti zeci de locatari evacuati 681633
Sursa A3

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro