Grupul de Comunicare Strategică a comunicat cifrele în privința situației pandemiei de Coronavirus pentru Sâmbătă 24 octombrie. Iată situația înregistrată în ultimele 24 de ore. 

Arafat: Spitalul Malaxa urmează să fie transformat integral în spital COVID
"Am avut o discuție cu ministrul Tătaru, s-au găsit soluții, sunt convins că nu sunt convenabile tuturor colegilor, dar sunt soluții pentru situația în care ne aflăm. Spitalul Malaxa urmează să fie transformat integral în spital COVID. S-a discutat și cu managerul și aceasta este una dintre soluțiile găsite", a declarat medicul Raed Arafat, potrivit digi24.ro.

Medicii de familie vor primi 105 lei pentru monitorizarea fiecărui pacient cu COVID.

Vineri 23 octombrie au fost înregistrate 5.028 de cazuri noi de Coronavirus, în ultimele 24 de ore, din 40908 teste.  Au avut loc și 82 de noi decese, a anunţat Grupul de Comunicare Strategică. 

Ieri a murit primul român care nu a avut loc liber la ATI.

Iată Bilanțul înregistrat astăzi, Sâmbătă 24 octombrie:

4761 cazuri noi din 33843 teste
1009 persoane reconfirmate, separat de cazurile noi.

787 persoane internate la ATI 
73 noi decese

Până astăzi, 6318 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro