Poliția din Cluj cere ajutorul cetățenilor pentru a-i găsi cât mai repede pe părinții copilului din imagine. Copilul a fost plimbat cu mașina prin oraș lipit de lunetă, iar imaginile surprinse de șoferul din spate au indignat atât cetățenii orașului cât și autoritățile.

„Am fost în spatele mașinii de la semaforul dinaintea podului de pe Traian, loc în care copilul s-a urcat acolo, până la intersecția dintre Decebal și David Prodan, unde a făcut stânga. Pe strada Decebal, mașina a ajuns la aprox. 70 km/h, la intersecția cu Emil Petrovici a pus o frână destul de bruscă, iar la virajul la stânga pe strada David Prodan era să zboare de acolo”, a scris Paul Câmpian pe o rețea de socializare.

Poliția s-a sesizat după ce imaginea a devenit virală pe internet și a anunțat că îl caută pe șofer. Mașina în cauză e un Peugeot 207, cu număr de Cluj Napoca.

Conform legii, copiii care au o înălțime mai mică de 1,35 metri pot călători în mașină doar în scaune speciale și cu centura de siguranță pusă, iar șoferul trebuie să se asigure că minorul poartă centură. În caz contrar e pedepsit cu 4-5 puncte de amendă și 3 puncte de penalizare.

copil cluju napoca

Sursa GSP

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro