Mama victimei lui Gheorghe Dincă - Alexandra Măceșanu, a strigat astăzi: ,,Mulţumesc statului român că ne-a găsit copilul şi ne şi amendează!"

Tudoriţa Măceşanu a făcut public faptul că a mai primit încă o notificare de plată la vechea amendă, la care s-au adăugat amenzi noi, pentru fiecare dată în care a făcut o nouă contestație. Astfel, fiecare contestație făcută de mama fetei a fost practic ,,sancționată" cu o nouă amendă.

Atitudinea autorităților nu a determinat-o pe femeie să tacă, din contră!

Astăzi, Miercuri 21 octombrie 2020, a avut loc primul termen în dosarul în care Gheorghe Dincă este judecat pentru sechestrarea, violarea şi uciderea tinerelor Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu. Tudorița Măceșanu, mama Alexandrei, a ieșit extrem de dezamăgită din sala de judecată și a strigat:

”Mulţumesc statului român şi justiţiei din România că ne-au găsit copilul”

„Foarte greu, foarte greu a fost. Şi atât vreau să spun: mulţumesc statului român şi justiţiei din România că ne-au găsit copilul, ne-au căutat copilul şi ne şi amendează.

Mulțumesc statului român că își bate joc de noi, victimele!"

”Rușine țării noastre!

La fiecare contestaţie pe care o depunem, primim amendă, 80 de lei. 80 eu, 80 soţul.

Mulţumesc statului român că-şi bate joc de noi, victimele, şi încurajează traficanţii!“, a spus mama Alexandrei, arătând ultima notificare de plată.

Sursa A3

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro