Grupul de Comunicare Strategică a comunicat cifrele în privința situației pandemiei de Coronavirus pentru Miercuri 21 octombrie. Iată situația înregistrată în ultimele 24 de ore. 

Sute de pacienți așteaptă la spitalele grav afectate de criza Covid-19! La Spitalele Elias și Militar mai multe cadre medicale sunt infectate.

Miercuri 21 octombrie au fost înregistrate  4.848 de cazuri noi de Coronavirus, în ultimele 24 de ore, din 37.025 teste.  Au avut loc și 69 de noi decese, a anunţat Grupul de Comunicare Strategică. 

În București 650 cazuri noi.

 4.848 cazuri noi din 37.025 teste
766 persoane internate la ATI 
69 noi decese

Până astăzi, 6.065 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro