Șoferul din Bistrița se afla singur în maşină,. La un moment dat a făcut o depășire neregulamentară, printr-o manevră riscantă, pe DJ 172E . Șoferul care s-a învățat minte, a vrut să facă o depăşire neregulamentară, pe linie continuă în curbă şi a pierdut cotrolul volanului.

Din imaginile surprinse de camera de bord a autoturismului depășit, se observă cum maşina a ricoşat în dealul de lângă şosea, s-a răsturnat şi a rămas suspendată pe roţile din partea dreapta.

Din fericire, șoferul a scapat nevătămat. A ieşit singur din maşina cuprinsă de fum.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro