Grupul de Comunicare Strategică a comunicat cifrele în privința situației pandemiei de Coronavirus pentru Duminică 18 octombrie. Iată situația înregistrată în ultimele 24 de ore. 

GCS avertizează că locurile alocate pe secțiile de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI) pentru pacienții infectați cu SARS-CoV-2 se apropie de epuizare.

Duminică 18 octombrie au fost înregistrate 3920 de cazuri noi de Coronavirus, în ultimele 24 de ore, din 19507 teste.  Au avut loc și 60 de noi decese, a anunţat Grupul de Comunicare Strategică. 

Rata de infectare în București a depășit oficial indicele 3 la mie!

3920 cazuri noi din 19507 teste
770 cazuri noi în București
565 pozitivi la retestare
749 persoane internate la ATI 
60 noi decese

Până astăzi, 5872 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro