Grupul de Comunicare Strategică a comunicat cifrele în privința situației pandemiei de Coronavirus pentru Sâmbătă 17 octombrie. Iată situația înregistrată în ultimele 24 de ore. 

GCS avertizează că locurile alocate pe secțiile de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI) pentru pacienții infectați cu SARS-CoV-2 se apropie de epuizare. Rata de mortalitate în România din cauza Coronavirusului este uriașă - 45% la pacienții ventilați la ATI, a declarat Valeriu Gheorghiță (Spitalul Militar). 

Raed Arafat: ,,Am pierdut lupta cu COVID-19!". 

Sâmbătă 17 octombrie au fost înregistrate 3952 de cazuri noi de Coronavirus, în ultimele 24 de ore, din 31767 teste.  Au avut loc și 63 de noi decese, a anunţat Grupul de Comunicare Strategică. 

3952 cazuri noi din 31767 teste
871 pozitivi la retestare
745 persoane internate la ATI 
63 noi decese

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro