Grupul de Comunicare Strategică a comunicat cifrele în privința situației pandemiei de Coronavirus pentru Joi 15 octombrie. Iată situația înregistrată în ultimele 24 de ore. 


GCS avertizează că locurile alocate pe secțiile de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI) pentru pacienții infectați cu SARS-CoV-2 se apropie de epuizare.


Joi 15 octombrie au fost înregistrate 4013 de cazuri noi de Coronavirus, în ultimele 24 de ore, din 29646 teste.  Au avut loc și 73 de noi decese, a anunţat Grupul de Comunicare Strategică. 

4013 cazuri noi din 29646 teste
691 pozitivi la retestare
721 persoane internate la ATI 
73 noi decese


Până astăzi, 5.674 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro