Sute de credincioși s-au îmbrâncit la Iași cu jandarmii la sarbătoarea Sfintei Parascheva pentru că, din cauza pandemiei, autoritățile centrale au decis să interzică venirea pelerinilor din afara Iașiului. 

La presiunile credincioșilor, jandarmii s-au inchis initial în curtea catedralei, nemaiputând să le facă față, apoi s-a luat decizia de a permite tuturor accesul la moaște.

Nu a fost respectată nici o regulă de distanțare socială la fața locului, în ciuda încercărilor autorităților de a organiza cu gardulețe un traseu pentru accesul în catedrală.

Sin título 1Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro