O educatoare din Ialomița s-a filmat singură când pălmuia unul dintre copiii aflați la grădiniță, în timpul unei activități pe care o desfășura. Educatoarea le-a cerut copiilor să taie fructele pe farfurie, iar din comportamentul lor reiese că aceștia nu aveau curaj să sufle o vorbă în fața femeii. Într-o liniște perfectă, toți copiii par terorizați și se supun fără comentarii cerințelor educatoarei.

În timp ce se plimbă printre ei, educatoarea observă că un băiețel nu taie fructele și fără nici un avertisment îi trage o palmă peste față. Copilul începe să plângă în liniște.

Educatoarea a trimis filmulețul pe grupul păronților ca și cum nu a greșit cu nimic, menționând: ,,Aştept laude şi idei de viitor"

După ce filmarea a ajuns în spațiul public, azi dimineață educatoarei i s-a desfăcut contractul de muncă!

<


 

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro