Grupul de Comunicare Strategică a comunicat cifrele în privința situației pandemiei de Coronavirus pentru Miercuri 14 octombrie. Iată situația înregistrată în ultimele 24 de ore. 


Miercuri 14 octombrie au fost înregistrate 4.016 de cazuri noi de Coronavirus, în ultimele 24 de ore, din 31.318 teste.  Au avut loc și 66 de noi decese, a anunţat Grupul de Comunicare Strategică. 

4.016 cazuri noi din 31.318 teste
894 pozitivi la retestare

686 persoane internate la ATI
66 noi decese

Beatrice Mahler (Manager Institutul Marius Nasta):
,, Pacienții care ajung sunt tot mai mulți și cu forme tot mai severe!"

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro