Medicul Șef ATI, de la Spitalul Marie Curie (Budimex) domnul doctor Cătălin Cîrstoveanu a dezvăluit în direct, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei realizată de Mihai Gâdea, faptul că 30 de bebeluși au decedat din cauza lipsurilor din spital.

Medicul a precizat că a solicitat de nenumărate ori ajutorul Ministerului Sănătății, expunând situația critică, dar nu a primit ajutor.

La câteva minute după intervenția medicului din emisiune și dezvăluirea șocantă, acesta a primit un telefon de la Ministerul Sănătății și i s-a promis că situația va fi rezolvată.

Astăzi însă, în loc de ajutor, Ministerul Sănătății a trimis un control la Spitalul Marie Curie, secția ATI! Chiar în aceste momente, corpul de control se află în spital.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro