Persoanele care au asistat la tulburătorul incident povestesc că bărbatul se afla în dreptul unui automat de cafea, pe stradă, în centrul orașului. Deodată, a căzut din picioare. Oamenii au sunat la 112 și medicii au venit, dar nu l-au putut salva și au constatat decesul, apoi au plecat.

Ore în șir trupul neînsuflețit al bărbatului a stat pe asfalt, oripilând locuitorii și trecătorii din zonă, până au sosit într-un final cei de la Medicina Legală. Oamenii sunt indignați de indiferența autorităților, mai ales că întreg incidentul a avut loc lângă Piața agro-alimentară din centrul Huși-ului, o zonă intens circulată de pietoni.

„Apelul la 112 a fost făcut la ora 6 și 19 minute. Serviciul de Ambulanță a trimis un echipaj la fața locului, însă, într-adevăr, semnele morții erau instalate. S-a constatat decesul și cadavrul a fost lăsat acolo, în prezența Poliției, la ora 6,50.”, a precizat șefa Serviciului Județean de Ambulanță Vaslui.

Trupul neînsuflețit al bărbatului, acoperit cu un celofan, a stat ore întregi în mijlocul străzii. Trecătorii au aprins lumânări.

„Eu am trecut pe acolo, că am drumul la serviciu prin piață, și m-am speriat foarte tare. Omul e jos, învelit cu ceva. Nu înțelegem cum poate fi lăsat un mort așa, în centrul orașului, atâta timp”, a declarat unul dintre trecători, pentru vremeanoua.ro 

“Cel mai probabil, este așteptată mașina de la Medicina Legală. Persoana în cauză este trecută ca neidentificată, întrucât urmează ca polițiștii să verifice identitatea sa.”, a mai precizat șefa Serviciului Județean de Ambulanță Vaslui.

Sursă foto A3

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro