Azi, în ziua cu număr de infectări record, câteva sute de persoane s-au adunat în Piața Universității pentru a protesta anti-mască și anti-restricții.

Prostestatarii spun că sunt nemulțumiți de măsurile autorităților și sătui de restricțiile impuse în contextul pandemiei. O eventuală infectare cu Coronavirus nu îi sperie, iar majoritatea nu poartă mască și nici nu respectă distanța fizică.

Oamenii au cerut demisia lui Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă şi secretar de stat în MAI și au intrat în conflict cu jandarmii, care i-au rugat să poarte măști.

Protestatarii au spus că nu cred în această pandemie. Și nu sunt de acord cu închiderea restaurantelor şi a teatrelor considerând că drepturile le sunt încălcate.

"Nu port mască, nu ne temem de nimic atâta timp cât îl avem pe Mântuitorul nostru Iisus Hristos". A spus un protestatar.Sursă foto RTV

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro