Nelu Tătaru a susținut o declarație de presă la ora 15.00. Printre afirmațiile sale:

,,Avem și personal medical infectat!"
,,Avem 1050 de paturi de Terapie Intensivă complet utilate"
,,Sistemul medical încă rezistă"
,, Să începem să respectăm regulile!"
,,Aceste restricții reimpuse acum două zile, își vor face efectul în 14 zile, sa fim solidari"
,,Acest număr de 3000 de cazuri nu este apărut din septembrie, nu este apărut din august, de 7 luni încercăm să gestionăm, populația civilă este cea care poate să prevină, doar de noi (n.r. cetățeni) depinde viitorul acestei națiuni"

Declarația ministrului Tătaru s-a dovedit a fi un apel la populație pentru a respecta regulile, menționând că societatea este responsabilă pentru situația critică la care s-a ajuns.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro