Jandarmii s-au deplasat astăzi la un magazin din Constanța în urma unui apel la 112 care anunța prezența unui șarpe în incintă. Jandarmii au constatat că șarpele se cuibărise la raionul cu dulciuri de cofetărie, mai precis lângă tava cu savarine. Reptila a fost preluată de jandarmi și eliberată într-o zonă cu vegetație de la marginea orașului, se precizează în comunicatul transmis de Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța.

Cu această ocazie, jandarmii au precizat că au primit zeci de apeluri pentru a prelua șerpi și reptile ajunse accidental în zone locuite, de la începutul anului.

Jandarmii au recomandat cetățenilor să nu intervină ci să ceară intervenția specialiştilor, întrucât pot intra în contact cu şerpi veninoşi.

sarpe supermarket

Sursa foto A3

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro