Femeia de 41 de ani a dorit să rămână anonimă și nici nu a acționat legal împotriva angajatei salonului de frumusețe, din cauza căreia a avut loc tragicul incident, menționând că dorește să tragă un semnal serios de alarmă, pentru toate femeile care riscă să pățească la fel.

Clienta a mers la salon pentru un make-up care a inclus aplicarea genelor false. Angajata salonului, din greșeală, a scăpat o picătură de lipici special, într-o zonă sensibilă a ochiului, iar lipiciul s-a prelins în ochi.

Femeia de 41 de ani a simțit pe loc dureri insuportabile, iar angajata nu a avut inspirația de a chema ambulanța, ci i-a oferit un pahar cu apă și a ajutat-o să se calmeze.

Clienta a ajuns acasă, dar durerile nu au încetat. Mai mult decât atât, lipiciul a ars pielea sensibilă din jurul ochiului. Când femeia a ajuns la spital a fost prea târziu. Medicii nu au mai putut face nimic și la un ochi și-a pierdut definitiv vederea.


Sursa: A1

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro