Dincă a mărturisit astăzi în prezența avocatului cine a scos-o pe Alexandra Măceșanu din casa lui și unde se află fata. De față a fost și reprezentantul familiei fetei, unchiul acesteia, Alexandru Măceșanu.

Gheorghe Dincă a indicat în ce țară se află fata împreună cu alți patru răpitori ai săi. El a precizat că a răpit-o, dar nu a violat-o și nici nu a ucis-o. Dincă a povestit că ceilalți răpitori au scos fata prin spatele curții, iar oasele au fost plantate în butoi. 

Gheorghe Dincă afirmă că în rețea sunt angajați ai instituțiilor de stat.

Toate concluziile au fost postate de Alexandru Cumpănașu pe facebook:

ADEVĂRUL DESPRE ALEXANDRA: Întâlnire între prietenul meu, dar și avocatul nostru, domnul Moldovan și Gheorghe Dincă. ACUM s-a terminat întâlnirea cu Dincă la penitenciarul Craiova. Am agreat cu Relu să facem public doar o mică parte din discuție. Dar acum știm APROAPE tot adevărul‼️ Dincă a precizat: „Eu am răpit-o pe Alexandra”. „NU am omorât-o sau violat-o pe Alexandra”. „Sunt 4 RĂPITORI care au luat-o de la mine din casă pe cealaltă ieșire. După ce am plecat la farmacie, când m-am întors nu mai era în casă mea." ȘI MONSTRUL are dreptate: vor cădea scaune mari.

Sursa foto: evz.ro

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro