Cârciuma lui Oaie, barul lui Bobiță, Primăria, toate există cu adevărat în comuna Fierbinți din județul Ialomița, unde se filmează celebrul serial Las Fierbinți. Adevăratul patron al barului din serial și-a primit ieri clienții cu porțile deschise:

Grătarul e plin de mici. ”Să iasă oricine primar, dar să fie bine, fiindcă lucrurile nu sunt în regulă. Trebuie făcute multe şi nu prea arătăm a oraş. Mie îmi este OK, dar oamenilor le merge rău, sunt duşmănii multe”, a spus patronul din realitate, Cristi Saucin.

“Din gură suntem civilizaţi, locuitorii spun că nu se recunosc în film, dar cum se lasă noaptea, se transformă, deprinderile sunt aceleaşi. Acum, în alegeri, s-au dat una, alta, chiar şi bani, câte 100, noaptea pe la garduri, îi vedeai cum foşgăiau şi te îmbiau”, dezvăluie el.

fierbinti4 1

Două pensionare stau la o vorbă pe bancă, chiar lângă magazinul lui Oaie. ”Nu avem gaze, nu avem nimic. Mi-e şi ruşine că ne numim oraş”, se plânge tanti Ioana.

”Zice lumea că suntem speciali şi vine din alte localităţi să ne vadă, că avem film. Păi film ne trebuie nouă? A, o perioadă a fost amuzant, dar noi nu suntem aşa cum zic ăia”, completează cu năduf Elena a lu’ Tudor.

Fotografii: Sever Gheorghe, Click.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro