Datele oficiale comunică faptul că de la 14 septembrie, de când a început școala, numărul pacienților infectați cu Coronavirus copii, este de 1325, informează Mediafax!

Vârful infectărilor în rândul copiilor s-a atins la 10 zile de la începerea școlii, mai exact pe data de 24 septembrie, când 141 de copii au fost internați cu infecție SARS-COV-2.

"Evaluarea începerii de şcoală o putem face spre sfârşitul săptămânii vitoare şi atunci vom vedea şi barometrul care ne spune dacă rămânem la acel platou, în jurul a 1.500 de cazuri sau vom merge spre 2.000. Depinde doar de noi să respectăm nişte reguli", a spus Nelu Tătaru.

Este permisă reproducerea pe alte website-uri a unor scurte fragmente din articolele publicate pe Comentator.ro, în limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informațiilor preluate, cu link către pagina sursă. Comentator.ro reprezintă un canal media de comunicare neutru, care nu intervine în conținutul articolelor publicate pe site. Opiniile, creațiile și materialele de orice natură realizate de autori, intră în responsabilitatea totală a autorilor care le semnează. În cazul în care considerați că un anumit conținut trebuie analizat, sau nu ar trebui să fie publicat, vă rugăm să ne semnalați situația la office@comentator.ro